14 apr. 2010

Daniela Vlădescu ingrijeste 400 de caini si de pisici

Soprana Daniela Vlădescu este o femeie fragilă şi delicată, cu o voce care l-a făcut pe Nicu Ceauşescu să se îndrăgostească de ea. Puţini ştiu ce pasiune are artista: animalele fără stăpân!
Fosta iubită a lui Nicu Ceauşescu, acum directorul Teatrului de Operetă „Oleg Danovski” din Constanţa, munceşte pe brânci pentru sute de câini şi pisici fără stăpân.
Are acasă şase câini şi 12 pisici, dar mai hrăneşte zilnic alte peste 350 de animale fără stăpân dintr-un adăpost.
„Muncesc pentru aceste animale, le hrănesc din banii pe care îi câştig. Primesc oscioare de la rotiserii, mai mă ajută şi câţiva prieteni. Este foarte greu! Acasă am şase câini şi 12 pisici, mai hrănesc şi 200 de câini fără stăpân de la un adăpost, iar la Constanţa mă aşteaptă alţi 150. Dacă fiecare dintre noi ar dona un leu lunar, s-ar strânge suficienţi bani pentru hrănirea, îngrijirea şi sterilizarea tuturor animalelor fără stăpân, iar în zece ani ar dispărea de pe străzi”, ne-a povestit soprană.
Sursa: Adoptii.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu


Singurul prieten absolut dezinteresat pe care omul il poate avea in aceasta lume egoista, singurul care nu-l va parasi niciodata, singurul care nu se va dovedi vreodata ingrat sau tradator, e cainele… El va saruta mana care nu are mancare de oferit, el va linge ranile si plagile cauzate de duritatea acestei lumi… Cand toti ceilalti prieteni pleaca, el ramane.
- George G Vest