17 apr. 2010

Vedetele cer drepturi internationale pentru animale

Duminică, 14 Martie 2010 Green Report
Simon Cowell s-a alaturat campaniei Animals Matter to Me a organizatiei World Society for the Protection of Animals pentru a sprijini eforturile de recunoastere internationala a drepturilor animalelor, informeaza Ecorazzi.
“Cand eram mic aveam animale in casa si am fost invatat ca trebuie sa respect animalele. Acum nu am animale acasa pentru ca obisnuiesc sa calatoresc foarte mult si nu pot sa-mi asum responsabilitatea asta. Dar a avea un animal a avut un impact pozitiv imens asupra mea si cred ca animalele merita protectia noastra”, a declarat Simon Cowell.
Intr-un spot video realizat in cadrul campaniei, vedeta a spus ca nu poate intelege cum cineva gaseste placere in a rani sau a omori un animal. Acesta considera ca societatea noastra a trecut de acest punct si pledeaza pentru apararea animalelor prin legi internationale.
“In prezent, nu exista legi internationale care sa protejeze animalele, iar World Society for the Protection of Animals lucreaza sa schimbe acest lucru. Ei fac apel la guvernele lumii sa adopte un acord comun denumit Declaratia Universala a Drepturilor Animalelor. Astfel, s-ar recunoaste ca animalele sufera si simt durerea si au nevoie de protectie”, a spus Cowell.
Acesta se numara printre o serie de vedete care sprijina demersul organizatiei: Leona Lewis, Dominic Brunt, Mark Charnock Miranda Richardson, Brooke Shields, Kristin Davis sau Christina Applegate.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu


Singurul prieten absolut dezinteresat pe care omul il poate avea in aceasta lume egoista, singurul care nu-l va parasi niciodata, singurul care nu se va dovedi vreodata ingrat sau tradator, e cainele… El va saruta mana care nu are mancare de oferit, el va linge ranile si plagile cauzate de duritatea acestei lumi… Cand toti ceilalti prieteni pleaca, el ramane.
- George G Vest