7 aug. 2010

Cum sa dai medicament. unui caine

       

Frisoane, varsaturi...cainele Dvs. are uneori probleme de sanatate. In acest caz, prezentati-l unui veterinar, care ii va prescrie medicamentele potrivite. Ca sa dai un medicament unui caine este in teorie usor, dar mult mai greu in practica.
Metoda 1 = mai intai pozitionati cainele. Faceti-l sa se aseze si mentineti-l ferm intre picioare pentru ca sa nu fuga. Apoi apasati maxilarul cainelui ca sa deschida gura si plasati comprimatul in fundul gatului. Inchideti botul si il mentineti ridicat spre spate cateva secunde, ca sa inghita si sa nu-l verse.
Metoda 2 = Dati cainelui o bucatica din mancarea preferata. Apoi inca o bucata dar in care ati introdus comprimatul. Il va manca si nu va face diferenta.
Metoda 3(pentru medicamente lichide) = pozitionati si mentineti ferm cainele. Provocati sa-si deschida gura apasand maxilarul. Plasati seringa  in fundul gurii si administrati medicamentul lent.
www.pets-dating.com

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu


Singurul prieten absolut dezinteresat pe care omul il poate avea in aceasta lume egoista, singurul care nu-l va parasi niciodata, singurul care nu se va dovedi vreodata ingrat sau tradator, e cainele… El va saruta mana care nu are mancare de oferit, el va linge ranile si plagile cauzate de duritatea acestei lumi… Cand toti ceilalti prieteni pleaca, el ramane.
- George G Vest