22 nov. 2010

Un maidanez a salvat un bebeluş abandonat într-o pădure

 Adoptiicaini.ro / 16 Nov 2010
Un câine maidanez din Kenya a salvat de la moarte un bebeluş care fusese abandonat într-o pădure de lângă Nairobi.
Localnicii susţin că animalul a cărat copilaşul pe o stradă aglomerată şi pe sub un gard ghimpat. Căţelul a găsit bebeluşul înfăşurat într-o cârpă murdată şi l-a dus printre puii săi.
Micuţa a fost descoperită ulterior printre puii maidanezului de un grup de băieţi care se jucau fotbal. Ei au fost alertaţi de plânsul bebeluşului.
Copilul a fost dus la spital şi este suspect de infecţie însă doctorii cred că fetiţa, care a fost botezată Angel (Înger) era părăsită de două zile atunci când a fost descoperită. Foarte mulţi oameni vor să o adopte, iar publicul donează haine şi scutece.
Căţeluşa nu avea niciun nume înainte, însă acum a primit şi ea unul: Mkombozi, adică Salvatoarea, şi este îngrijită de Asociaţia Kenyană pentru Protecţia Animalelor

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu


Singurul prieten absolut dezinteresat pe care omul il poate avea in aceasta lume egoista, singurul care nu-l va parasi niciodata, singurul care nu se va dovedi vreodata ingrat sau tradator, e cainele… El va saruta mana care nu are mancare de oferit, el va linge ranile si plagile cauzate de duritatea acestei lumi… Cand toti ceilalti prieteni pleaca, el ramane.
- George G Vest