31 iul. 2010

Iubitorii de animale acuză: masacru la adăpostul de câini de la Bucov!

Elena Bădicu, o iubitoare de animale din Ploieşti, acuză conducerea adăpostului de câini de la Bucov de rele tratamente. „Ieri am fost la adăpost ca să tratez un câţel şi am fost martora unor scene incredibile. Zeci de câini, majoritatea de talie mică, au fost băgaţi de îngrijitorii adăpostului la nimereală, în ţarcuri.
A ieşit un adevărat masacru, mai mulţi câini fiind sfâşiaţi de ceilalţi masculi dominanţi din cuşti. Degeaba am insistat să fie triaţi ca să nu se întâmple o asemenea nenorocire, că nimeni nu m-a ascultat. Pe unii dintre căţeii omorâţi i-am tratat personal şi au pierit sub ochii mei. Aşa ceva nu este posibil! Ar trebui ca primarul şi Poliţia să facă o anchetă, iar cei vinovaţi să înfunde puşcăria! Ţarcurile alea au costat o grămadă de bani, iar câinii nu au nici măcar un adăpost de umbră. E jale mare la Bucov!” ne-a declarat Elena Bădicu.
Autor: Marius Nica
[Publicat la: 28 iulie 2010 Observatorul ph.ro ]

4 comentarii:

  1. Spicuim din postarile cetatenilor:

    1. PREZIOSO
    NU VREI SA LE PUNA SI AER CONDITIONAT?!IA JAVRELE ACASA FEMEIE!!!UNDE AI AVZUT CAINI PE STRADA SI BANI ARUNCATI PT.JAVRE?!NOI MURIM DE FOAME SI NE PLANGEM CA STAU CAINII IN SOARE!!!MARS ACASA!!!
    28 iulie 2010 10:44:27

    2. "FEMEIE"
    Nu vreau aer conditionat. Doar sa fie ingrijiti precum scopului declarat al serviciului de Protectia animalelor si conform legii de Protectie a animalelor si a legilor europene, internationale de Protectie a animalelor. Javre nu pot fi decat oamenii pentru ca numai ei au ratiune si sunt capabili de cele mai criminale fapte contra omenirii , contra planetei.
    De foame nu mori din cauza cainilor, mori pentru ca nu muncesti. Chiulesti si puturosesti.
    Nu te-ai sesizat de 10 ani incoace, de cand acest serviciu - zis de protectia animalelor - manaca banii contribuabililor de pomana , doar odihnindu-se si furand? Si omorand caini in continuu si bucurandu-se de chinul lor? Chiar nimeni nu va poate opri din dementa in care traiti si va bateti joc de suflete nevinovate?
    MARS IN SOMAJ.
    Eu nu mai sunt dispusa sa va platesc din banii mei. Eu si inca multi altii. De data aceasta veti plati dupa faptele voastre.

    3. elisei
    Dar aceasta femeie vede la adapostul de caini numai nereguli de ce nu spune si ce vede pozitiv.Sau sa spuna ca vine cu o paine in mana rupe din paine si amageste caini pa la garduri sau ca jigneste muncitori sau asa zisi caini care sant ai dansei stau la umbra separat .Aceasta femeie are caini an tot orasul ploiesti unde te duci o vezi zici ca DRACULpe pamint nu era mai bine cand era alta conducere de nu o lasa sa umble prin adapost ca popa cu botezul .Cand a fost Dibu director nu a fost bine acum este Vlad nu ai convine conducerea ar trebui sa nu o mai primeasca pe acolo .Lumea moare de foame si ia vrea caini sa stea dracu acasa sa nu mai streseze pe nimeni.

    4. Mariana A
    Te streseaza ? Din ce? Din lenea, sprijinitul copacilor, mancatul semintelor, jucatul pe calculator sau la table, hotia cu sacosele sau cu portbagajul din mancarea cainilor, din statul pe bancuta ore in sir, din fumatul si barfitul continuu? Numai la omoratul cainilor si la haituiala lor va grabiti. Si adica , din banii publici , sa fiti platiti ca sa stati linistiti in puturosenie si doar sa omorati caini la serviciul "Protectia animalelor" ? Chiar sunteti defecti cu totul sau Romania a devenit tara sadicilor si a indolentilor. Oricum este de rau !

    5. Adolfinio
    Madam Badicu e revoltata ca au bagat cainii in tarcuri. Mare problema!Are27de caini acolo!Sa-i duca dreacu acasa la ea!Disperata femeie! Rusine!!!!!!!!!!!!

    6. Urasc hingherii !
    Tampitel, cainii sunt de pe strazile orasului, haituiti de voi, torturati de voi si aparati si ingrijiti de ea, pe banii ei, in timpul ei liber. In acelasi timp, tot din pensia ei si a altora sunteti platiti ca sa omorati caini, sa va odihniti si sa va bucurati de chinurile lor. Si sa le furati mancarea. Si iar sa va odihniti.
    Esti chiar prost, are 700 de caini acolo de aparat, ai retinut?

    RăspundețiȘtergere
  2. Spicuim...

    7. Andreea
    O ancheta ar dezvalui atatea lucruri murdare si hotii facute de aceste specimene carora numai la asta le sta gandul! De ce va indignati asa? Cu ce drept judecati aceasta femeie care are aceasta mare vina in ochii vostri: ca iubeste animalele si incearca sa le apere. Ce e rau in a fi bun? De ce nu va suparati pe cei care arunca acesti caini pe strazi, de ce nu va suparati pe autoritatile care nu iau masuri eficiente, de ce nu va suparati pe cei care se imbogatesc din suferinta acestor animale. De ce nu va suparati pe Dumnezeu, ca le-a lasat pe pamant (nu pe strada, aici le-au lasat inconstientii astia amorfi si rudimentari). Civilizatia presupune respect. O natie civilizata nu-si arunca animalele pe strazi ca apoi sa se indigneze ca sunt acolo, o natie civilizata nu-si trateaza asa animalele, o natie civilizata nu trebuie sa improaste cu venin semenii ale caror actiuni nu le inteleg, o natie civilizata mai si gandeste, inainte de a deschide gura. Un popor civilizat nu e ticalos. Un popor crestin are frica de Dumnezeu. Noi nu suntem nimic, asa ne-am pierdut identitatea, valorile, sufletul.

    8. gristi
    tara arde si babele se piaptana ,femeia asta in loc sa aiva grija de un copil prefera compania animalelor ,dar ce sa faci ,la unii nu le poti scoate gargaunii din cap sub nicio forma

    9. mariana
    Tara arde intr-adevar. Pentru ca bani publici, banii nostri sunt risipiti pe salariile unor netrebnici, care se bucura ca pot sa ne insele si sa scoata bani si alimente usor, foarte usor. Odihnindu-se in ziua de lucru. Muncesti? Ei sunt platiti sa rezolve problema cainilor de pe strazi si sa aiba grija de animalele oprite in adapost . Nu sa le omoare. Sa le ingrijeasca. Dar ii controleaza cineva ? Nu . Si ei se joaca si chinuiesc animalele pe banii nostri. In timp ce altii sunt someri sau muncesc pe branci pentru salarii de nimic 12-14 ore pe zi. Atentie: cred ca este cazul sa incepi sa te piepteni...

    10. un om
    Va puteti uita in ochii unui catel care a fost inchis intr-un tarc, care stia ca va muri si care implora ajutor? Chiar daca vi se pare absurda ideea incercati sa va ganditi macar cum ar arata. Si daca macar ati facut acest exercitiu inseamna ca mai aveti o scanteie de omenie in voi. Si poate Dumnezeu....
    Oricum pe ticalosii aia de la Bucov SA-I BATA DUMNEZEU!!!!

    RăspundețiȘtergere
  3. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  4. Citesc despre revolta acestei doamne MARIANA BADIC...si sunt TOTAL DE ACORD CU DANSA.
    EU locuiesc in aceasta tara , chiar in BUCOV si vad cu durere cum in tara asta se tot perpetueaza MARSAVIA, IGNORANTA SI DEZINTERESUL in functii mereu inalte. Sunt revoltata si strivita de propria-mi neputinta in a schimba ceva ... CONCRET ... AM FOST SA-MI RECUPEREZ CAINELE DE LA ADAPOSTUL ACESTA SINISTRU din BUCOV .Cainele meu fiind dus acolo de soacra mea care din ura pt. mine , m-a mai lovit inca odata ducandu-mi cainele in acest lagar de exterminare al acestor nevinovate creaturi...A trebuit sa insist in mai multe randuri ca POARTA ACESTUI ADAPOST sa mi se deschida pt. a intra sa-mi recuperez cainele .
    In final am inteles ca al meu caine ori MURISE datorita unei injectii fatale, ori SCAPASE...CERT E CA NU MAI ERA ACOLO, dupa cum cu mare sila si ingamfare a catadicsit medicul veterinar sa ma informeze.Cum varianta ca a scapat este exclusa ,( eu locuind la cateva sute de metri de adapost...sigur ar fi venit acasa ) mi-a ramas varianta ca a fost omorat.
    DE CE ?!?! DACA SE PRESUPUNE CA ESTE UN ADAPOST SI NU UN CENTRU DE ECARISAJ, DE CE SE FAC EUTANASIERI ?

    RăspundețiȘtergere


Singurul prieten absolut dezinteresat pe care omul il poate avea in aceasta lume egoista, singurul care nu-l va parasi niciodata, singurul care nu se va dovedi vreodata ingrat sau tradator, e cainele… El va saruta mana care nu are mancare de oferit, el va linge ranile si plagile cauzate de duritatea acestei lumi… Cand toti ceilalti prieteni pleaca, el ramane.
- George G Vest