14 aug. 2010

Şocant! Câini cu maţele scoase afară şi plăgi în putrefacţie la Bucov!

Autor: Marius Nica
Actualizat la: 11 august 2010 10:18:52
Publicat la: 11 august 2010 06:56:06

Un iubitor de animale ne-a trimis pe adresa redacţiei fotografii şocante cu mai mulţi câini ucişi de indiferenţa angajaţilor adăpostului de la Bucov. Cu această ocazie, observatorulph.ro cere conducerii Primăriei Ploieşti demiterea directorului Cătălin Vlad de la Parcul Constantin Stere, iar Poliţiei să se sesizeze pentru fapte de cruzime împotriva animalelor, care şi în România sunt pedepsite cu închisoarea.
Alexandra Ionescu a reuşit să fotografieze trei câini de la adăpostul de la Bucov, care au murit în condiţii greu de imaginat. Iată descrierea cazurilor de cruzime împotriva animalelor săvârşite de angajaţii adăpostului condus de cel poreclit Cuşetaru.
Cazul 1: Câine găsit leşinat într-un coteţ, subnutrit, talie mică în ţarc de câini mari, neobservat de îngrijitor, probabil de cel puţin o săptămână. A zăcut în boxă de duminică, fără tratament până marţi, când a fost găsit găsit aproape în comă, acoperit de muşte.
Cazul 2: Un terrier pregătit pentru adopţie, găsit duminică cu multe muşcături, a fost toaletat de tehnicianul de serviciu, care a spus că nu are antibiotic. Din acest moment, nimeni nu i-a mai dat atenţie, nimeni nu a ştiut că nu este tratat. Tehnicianul nu  a raportat medicului cazul, îngrijitorul nu a spus nimic, l-a lăsat să se infecteze şi fără să mănânce, iar doctorul nu a trecut nicio zi pe la boxe. Sâmbăta urmatoare l-am găsit în stare critică, l-am dus la cabinet şi a murit cu plăgile super infectate şi carnea putrezită.
Cazul3
: Un câine cu maţele pe afară, sfâşiat, găsit într-un ţarc de vizitatori, la ora 13, sâmbăta, deşi îngrijitorul pretinde că a trecut pe la ţarc când a dat mâncare.
Ce măsuri s-au luat? Interzicerea fotografiatului!
După ce i-au fost sesizate aceste cazuri incredibile, măsura pe care directorul adăpostului, Cătălin Vlad, a luat-o a fost restricţionarea accesului iubitorilor de animale în interiorul adăpostului şi interzicerea fotografiatului.
Cine este Cuşetaru
Vlad a devenit directorul Parcului Bucov şi implicit al adăpostului la scurt timp după ce PDL a câştigat Primăria Ploieşti. Deşi nu avea nicio experienţă în administraţia publică, Cuşetaru a fost numit în funcţie ca o recompensă a serviciilor făcute în campania electorală. Senatorul PSD, Daniel Savu, l-a acuzat pe Cuşetaru că este autorul desenelor aplicate pe blocurile din Ploieşti înaintea alegerilor locale din 2008, cu inscripţia „Savu Securistul” .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu


Singurul prieten absolut dezinteresat pe care omul il poate avea in aceasta lume egoista, singurul care nu-l va parasi niciodata, singurul care nu se va dovedi vreodata ingrat sau tradator, e cainele… El va saruta mana care nu are mancare de oferit, el va linge ranile si plagile cauzate de duritatea acestei lumi… Cand toti ceilalti prieteni pleaca, el ramane.
- George G Vest